Es titula “El màgic Nadal de la Lila” i  hi han participat els nens i les nenes de P2 fins a 6è.

Redacció: Laia, Maroua, Aran i Raúl

El 16 i 17 de desembre, els nens i les nenes de l’escola Salesians Ripoll van fer, com cada any, un espectacle de Nadal al Teatre Comtal. Hi van participar des de P2 fins a 6è de primària.

«Es van fer dues sessions: una oberta al públic, el dia 15, i l’altre pels familiars el dia 16».

El títol era» El màgic Nadal de la Lila. Tractava d’una princesa que es deia Lila, i que necessitava un príncep per a poder sortir del castell. Quan va ser el seu aniversari, va demanar el «wifi» per poder trobar el seu príncep a través d’internet.El que instal·lava el »wifi» li va recomanar a la Lila ‘Telepríncep una web per aconseguir un príncep fet a mida.

La història narra la seva relació amb prínceps de diversos llocs: París, Índia, Japó i Groenlàndia.Cap d’ells la va saber respectar tal com era, amb l’últim sí que van ser amics, però van decidir mantenir la relació a distància.Es va adonar que el que importa d’una persona no és el físic,sinó el caràcter. 

Van canviar la llei per tal que una princesa pogués sortir del castell sense cap príncep.

«Com cada any va ser un èxit, i les entrades es van exhaurir dos dies després que les posessin a la venda».

De P2 a segon de primària van ballar mentre que els altres cantaven.Cada curs que ballava tenia una cançó, que transmetia un missatge a favor de la igualtat.

Els nens i nenes de 6è de primària van preparar una cançó, que es titulava «Voldria passar un Nadal com cal», conjuntament amb els professors i professores de l’escola.

Hi va haver dues seccions:una pel públic obert, el dia 15 i una pels familiars el dia 16. Com cada any va ser un èxit, i les entrades es van exhaurir molt de pressa.