Amb l’afany de seguir amb la línia plurilingüe de l’escola, aquest curs 20-21 hem tornat a gaudir de dues auxiliars lingüístiques, la Chloe i la Tyler. La primera ve d’Austràlia i es vol dedicar al món de l’educació, mentre que la darrera prové d’Anglaterra, té experiència en treballar en escoles i també es vol dedicar a aquesta professió. Estem molt contents de tenir-les amb nosaltres.

El fet que els alumnes hagin d’utilitzar l’anglès per dirigir-se a elles, comporta que els nens i nenes vagin perdent la por a parlar en aquesta llengua i, conseqüentment, que cada cop ho facin d’una forma més natural i espontània. A més, ajuden als mestres en les classes d’Educació Física, Psicomotricitat, Ambients, Plàstica, Música, Anglès i Francès.

Tanmateix, no només comparteixen molts moments amb els alumnes dins l’aula, sinó que també ho fan fora d’aquesta en diferents esdeveniments i activitats com sortides, colònies i celebracions.

Altrament, l’escola ofereix l’extraescolar de Funny Time, on els alumnes aprenen anglès en grups reduïts. Els jocs i activitats que s’hi duen a terme conviden a la parla d’aquesta llengua, alhora que són motivadores pels nens i nenes, qui s’ho passen d’allò més bé.

LEARNING BY HAVING FUN!