AQUÍ  ALS SALESIANS NO VOLEM BULLYING !!!

Des de curs acadèmic 2019-2020  els Salesians de Ripoll ens hem compromès a prevenir, detectar i actuar davant qualsevol cas d’assetjament físic, verbal, psicològic o a través de les xarxes.

És per aquest motiu que estem elaborant un projecte que abasta unes línies d’actuació per tal d’assolir els objectius esmentats anteriorment.

El centre s’ha organitzat amb un Equip de Referència i uns Equips per a la Convivència formats aquest últims per l’alumnat de Cicle Superior amb la supervisió dels seus tutors i tutores i del coordinador del projecte.

També s’han dut a terme activitats de sensibilització  coneixent de la problemàtica al Claustre de mestres i als alumnes per tal d’impregnar i conscienciar de la necessitat d’actuar de forma justa i objectiva quan es produeixi un cas que mereixi una atenció i una actuació especials.

La irrupció del Coronavirus ha truncat moltes expectatives i actuacions previstes però confiem en un futur millor i poder reemprendre ritme i propostes de continuïtat i millora.

Així ho esperem perquè la incertesa dels moments en què vivim frustra moltes iniciatives pensades per a millorar el nostre projecte.

                                                    Gener 2021