Per Salesians Ripoll

Ahir diumenge 26 de març es va celebrar la jornada de portes obertes de l’escola. El dia va ser fantàstic, i, tot i el fred, el sol ens va acompanyar tot el matí. La jornada va començar amb un esmorzar ofert per l’AMPA. Seguidament es va realitzar un espectacle al pati per part de tots els nens i nenes de P2 fins a 6è o es va mostrar un treball sobre les emocions a través de tres contes. Seguidament es va dur a terme una lectura de poemes, presentació de l’escola i visita a les aules. La jornada va transcórrer en un molt bon ambient. Podeu veure les fotografies de l’espectacle fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per obtenir més informació.Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies