• pastoral1
  • DSCF7275
  • DSCF4814
  • web-121

què és la pastoral

LA PASTORAL

La nostra escola disposa d'un Departament d'Animació Pastoral que té com a objectiu potenciar un conjunt d'iniciatives escolars i no acadèmiques que facin del nostre centre un lloc on a més a més de ser educats puguem esdevenir persones. És la formació integral. Volem transmetre la participació i el compromís vers un mateix i cap els altres.

Ho duem a terme a través de l’actitud de cadascun dels agents educatius (mestres i personal d’administració i serveis), també amb activitats diàries com el Bon Dia, les campanyes, les celebracions, les cartelleres, la revista Nosaltres i en cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Així doncs tota l’escola és Pastoral i la Pastoral és en tota l’escola.

 

Associació de Maria Auxiliadora (ADMA)

El nostre patró i fundador de la congregació dels Salesians, Don Bosco, va encomanar la seva devoció per Maria Auxili dels Cristians a tots aquells que l’envoltaven. És per això que en la majoria d’obres (cases) salesianes hi ha aquesta Associació, que duu a terme diverses activitats.

A Ripoll hi ha una desena de capelletes de M. Auxiliadora que van passant per diverses cases particulars ripolleses, que prèviament ho han demanat. Així els devots i devotes poden tenir la seva imatge durant uns dies a casa.

Per altra banda un cop al mes, normalment el dijous més pròxim al 24, oferim a la Capella de l’escola una Eucaristia oberta a tothom.

També a finals d’any a través d’aquesta associació posem a la disposició de qui ho desitgi calendaris grans de paret i petits de butxaca.

  

Bloc de Pastoral

Tenim un bloc des d’on les famílies i qui vulgui pot seguir les activitats pastorals de l’escola. És un mitjà que ens permet fer arribar al pares tot allò que treballem des de la Pastoral de l’escola.

pastoralsalesiansripoll.blogspot.com

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

PROPERS ESDEVENIMENTS

Fotos

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Correu de contacte

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

esemtiabanner