... PERÒ L'AMIC NO ET DEIXARÀ MAI. EMOTIU FINAL DE CURS.

Un altre any, un altre curs, i una altre promoció d'alumnes que ens deixen per començar una nova etapa. La jornada ha seguit el guió previst i com sempre, els mestres han guanyat el partit de basquet (60-65) tot i això aquest any hem hagut de suar molt i molt, ja que mai havien fet tants punts i ens hem hagut de fer per superar el match ( penseu que els nens i nenes cada any tenen la mateixa edat i els mestres són cada any un any més grans ) . Després els nens i nenes de sisè ha recordat el seu pas per tots els cursos de l'escola en una celebració a la capella de l'escola. Després esmorzar ofert per l'escola i cap a la font a trobar els nostres companys. Això sí, abans hem hagut de trobar un missatge amagat. A la font d'en Jordana ens esperaven tots els nens i nenes de l'escola, hem llegit el missatge i els nens i nenes de P3 ens han obsequiat amb un punt de llibre molt bonic. Tornada a l'escola, llançament de coets amb els desitjos de 6è i hora dels adeus. Un dia molt bonic i emotiu. FINS SEMPRE NENS I NENES DE SISÈ, MOLTA SORT!!!!!!

Album de fotos aquí

 

ficurs16 94 de 94

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

PROPERS ESDEVENIMENTS

Fotos

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Correu de contacte

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

esemtiabanner