• pluri
 • pluri2

Escola plurilingüe

A Salesians Ripoll tenim el català com a primera llengua, aplicant progressivament el castellà com a segona llengua, segons el currículum establert.

Introduïm la llengua anglesa ja a l’etapa d’Educació Infantil d’una manera lúdica. Partim d’audicions de petits contes, cançons acompanyades de gestos i moviments i la introducció gradual  de vocabulari bàsic del dia a dia,  tot executant hàbits i rutines. Així,  els nostres alumnes estableixen el primer contacte amb una llengua diferent a la seva. L’aprenentatge es complementa amb l’elaboració d’activitats concretes que aprofundeixen en els continguts treballats.

salesians ripollPel que fa a l’Educació Primària, a Cicle Inicial els alumnes realitzen dues hores setmanals mentre que a Cicle Mitjà i Superior quatre hores.

  • English World: reforcem els continguts curriculars de l’àrea d’anglès d’una forma més lúdica i dinàmica, aprofitant les noves tecnologies instal·lades a les aules,  on el speaking hi té un paper important. 
  • Metodologia AICLE: introducció de l’anglès en contingut curricular a cicle mitjà a l’àrea de Coneixement del Medi. Amb el grup desdoblat per tal d’afavorir el seu aprenentatge i incidir en la competència oral.
  • Introducció de la lectura en anglès per anar agafant seguretat en la llengua.

Tenim en projecte que la nostra escola sigui admesa com a escola de pràctiques a nivell internacional i així admetre estudiants Erasmus que vinguin a fer les seves pràctiques com a mestre, a les nostres aules.

Els objectius principals són:

  • Treballar el desenvolupament de les competències comunicatives, lingüístiques i audiovisuals de l’alumnat per a l’assoliment i domini progressiu de la llengua anglesa.
  • Implicar les famílies en el projecte multilingüe més enllà de l’acció educativa de l’aula.
  • Realitzar activitats específiques (English Week, trobada d’escoles del Ripollès per fer English Day, blog de l’escola, teatre, cartelleres i decoració...)
  • Aprendre utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

 

Enllaç al Blog: salesenglishworld.blogspot.com

 

 

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

PROPERS ESDEVENIMENTS

Fotos

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Correu de contacte

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

esemtiabanner