• natacio
  • natacio2

Natació

DSCF89791

Es tracta d’una activitat molt interessant que contribueix al desenvolupament integral de l’alumne en el medi aquàtic, a nivell psicomotriu, cognitiu i afectiu i que procura aprofitar les grans possibilitats educatives que ens ofereix l’aigua. Es realitzen unes activitats adaptades a les característiques dels alumnes, lúdiques i educatives, que parteixen del seu nivell inicial i que respecten el ritme de progressió.

Contribueix a fomentar l’autonomia personal dels nens i nenes. 

Aquesta activitat està dirigida als alumnes següents amb la durada corresponent:

    • P3 d’Educació Infantil: mig curs que correspon a 14 sessions (un cop per setmana)
    • P4 i P5 d’Educació Infantil: curs sencer de 28 sessions (un cop per setmana) 
    • 1r i 2n d’Educació Primària (gratuït): la durada del programa és d’un trimestre/nivell

En general, l’esquema que es segueix és a Educació infantil familiarització amb el medi aquàtic, perdre la por a l’aigua i aprendre a nedar i a Educació Primària domini del medi i aprendre a nedar diferents estils.

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

PROPERS ESDEVENIMENTS

Fotos

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Correu de contacte

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

esemtiabanner