• acollidamatinal1
  • acollidamatinal2

Acollida matinal

El servei d´acollida matinal de la nostra escola, Salesians Ripoll, es realitza cada dia de 8h a 9h del matí. Aquesta activitat es du a terme en una aula d’Educació Infantil anomenada l’aula del “Bon dia” situada a la primera planta.

Any rera any, incrementa el número d’alumnes que fan ús d’aquest servei ja que cada vegada és més important per les famílies, que afavoreix la conciliació dels horaris laborals dels pares/mares amb els horaris escolars dels seus fills/es. Aquesta és la principal raó perquè l’escola aposta cada any per oferir aquest servei a les famílies.

Els alumnes a partir de les 8h del matí van arribant gradualment, segons les necessitats de cada família. El servei s’utilitza normalment pels mateixos alumnes, però cal tenir en compte que moltes vegades aquest servei també és de gran ajuda per aquelles famílies que ho necessiten esporàdicament.

salesians ripoll

 

La persona responsable del servei d´acollida és una persona amb experiència a l´escola i que per tan coneix als alumnes. Les activitats que s´organitzen durant aquesta hora d´acollida són lúdiques: pintar, dibuixar, construccions, contes, cançons, murals... Ja fa uns anys que es guarden els treballs manuals de cada alumne, i a finals de cada trimestre se’ls hi grapa i s’ho emporten a casa com un treball més.

L’escola valora aquest servei ofert d´una manera molt positiva, ja que donem resposta a les necessitats més quotidianes de les famílies. L´organització, la monitora i les activitats que es realitzen estan totalment d´acord amb el projecte educatiu de l´escola.

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

PROPERS ESDEVENIMENTS

Fotos

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Correu de contacte

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

esemtiabanner